Dit zijn alle klanten ervaringen van Mei An

“Als je op zoek bent naar antwoorden en wilt weten hoe je communiceert en wie je bent, dan ben je bij Mandy aan het goede adres.
Al snel na de kennismaking aan het begin van een sessie stelt ze vragen die je aan het denken zetten. In het gesprek dat volgt pel je samen de vraag af tot de kern. Die kern is dat vaak verrassend anders dan je in eerste instantie denkt en geeft inzicht in jezelf en de manier waarop je communiceert.
Met haar (intuïtieve) vaardigheden, open mind, oefeningen en prettige manier van vragen en doorvragen (zonder te oordelen) weet Mandy op een snelle manier de échte vraag helder te krijgen, waarna het antwoord zich al snel vanuit jezelf aandient.
Mijn ervaring is dat hoe intens het gesprek ook is geweest, ze aan het eind ervoor zorgt dat je met een goed gevoel (heel wat wijzer en regelmatig met huiswerk) weer richting huis gaat.”
Hugo van Nimwegen

“Ik heb gekozen voor individuele coaching bij Mei An coaching en waarom? Ik merkte dat ik op een aantal punten privé en zakelijk vastliep en het gevoel had, ik zelf net niet dat stapje kon maken. Ik wilde weer in verbinding staan en die innerlijke rust vinden die voor mij zo belangrijk is. Mei An – Mandy – heeft mij hier heel erg bij geholpen. Zij helpt om op een laagdrempelige, persoonlijke aanpak, de punten inzichtelijk te maken. Wat is nu echt belangrijk in het leven, wat kan jezelf veranderen en vooral hoe ga je het in praktijk brengen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik de keus hebt gemaakt en kan het ook iedereen aanraden.”
Minke

“Al 2 jaar nu coacht Mandy mij en mijn collega’s. We hebben 1 op 1 coachings, teamcoachings en ik heb ook de Green Belt training en Coachend Leiderschap training bij haar gevolgd. De manier waarop Mandy coacht, voelt heel natuurlijk. Door haar oprechte en rustgevende aanpak, leer je op een fijne manier jezelf beter kennen. Dit inzicht zorgt er vervolgens voor dat je dingen op een andere betere manier aanpakt. Zij geeft je niet het antwoord maar zorgt met haar nieuwsgierige vragen dat je zelf tot antwoorden komt. Daarnaast heeft ze mooie praktijkvoorbeelden die ze met je deelt en waar je ook weer van leert. Mandy haalt het beste in je naar boven. Ze benadert dingen positief en inspireert om dat ook te doen. Zeker een aanrader als coach!”
Nazli Esen